Pomógł: 108 razy Wiek: 51 Dołączył: 12 Sty 2008 czyli 6243 dni temu Posty: 12152 Podziękowania: 366/1351 Skąd: Nowa Wieś Lęborska
Wysłany: 2008-01-13, 23:41 Biblioteczka hodowcy.
Jakie posiadacie książki, czasopisna, broszury w Waszej kolekcji o tematyce ptaków ?
Mile widziane fotki itp.
_________________ Jacek "wanted" Zaborowski
Mój kanał na Youtube https://www.youtube.com/c...08GuU-Yw/videos
Chcesz osiągać sukcesy w szkole, pracy, w życiu prywatnym?
TAK? W takim razie to coś dla Ciebie:Złote Myśli - Twoja droga do Sukcesu!
Pomógł: 7 razy Dołączył: 20 Sie 2008 czyli 6022 dni temu Posty: 852 Podziękowania: 17/38 Skąd: Warszawa
Wysłany: 2009-04-23, 14:00
Ja mam tak :
Ptaki Polski ( ptaki śpiewające) Andrzej G. Kruszewicz
Ptaki ozdobne Stanislav Chavapil
Kanarki Heinz Schnoor
Mewki i zeberki Krzysztof M. Jabłoński
Ryżowce Krzysztof M. Jabłoński
Kanarki Krzysztof M. Jabłoński
Papużka falista Annette Wolter
Papużki faliste Horst Bielfeld
Ptaki śpiewające ( mini atlas autor nieznany )
Kanarki Władysław Świeży
Ptaki pokojowe Jiri Felix ( wydanie z 1974 )
Przewodnik, Ptaki drapieżne Europy Theodor Mebs ( przetłumaczył z języka niemieckiego na polski dr Andrzej G. Kruszewicz)
Jaja i gniazda ptaków ( autor chyba czeski Jan Hanzak, przetłumaczył Antoni Linke)
Pomógł: 30 razy Dołączył: 20 Maj 2008 czyli 6114 dni temu Posty: 1662 Podziękowania: 29/26 Skąd: Kielce/Chęciny
Wysłany: 2009-04-23, 14:06
mateusz3494, dużo jest informacji i ilustracji w książce Ptaki Polski (Ptaki śpiewające) Andrzeja G. Kruszewicza bo mam inną część (ptaki blaszkodziobe, brodzące i drapieżne) i zastanawiam się nad kupnem właśnie tej książki. Poleciłbyś ją?
_________________ POLAK WĘGIER JEDNA KREW
Świętokrzyskie za Koroną!
Pomógł: 3 razy Wiek: 44 Dołączył: 10 Kwi 2010 czyli 5424 dni temu Posty: 139 Podziękowania: 25/6 Skąd: Tarnow - Walia
Wysłany: 2011-07-06, 17:00
Handbook of Waterfowl Distribution
Frank S. Todd
Mam pytanie czy ktos posiada ta ksiazke ?
Jezeli tak to napiszcie co mozna znalezc w srodku czy jest to ksiazka z podstawowymi wiadomosciami czy troche bardziej rozwinieta z podgatnkami itd.
Dziekuje za wszelkie posty na ten temat.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum