Pomógł: 108 razy Wiek: 51 Dołączył: 12 Sty 2008 czyli 6236 dni temu Posty: 12152 Podziękowania: 366/1351 Skąd: Nowa Wieś Lęborska
Wysłany: 2008-11-16, 09:43 Co byś widział(a) na stronce ?
Co byś jeszcze widział(a) na stronce w ramach jej rozwoju. Co by się przydało pożytecznego na niej dla wielu uczestników ?
Propozycje w temacie.
_________________ Jacek "wanted" Zaborowski
Mój kanał na Youtube https://www.youtube.com/c...08GuU-Yw/videos
Chcesz osiągać sukcesy w szkole, pracy, w życiu prywatnym?
TAK? W takim razie to coś dla Ciebie:Złote Myśli - Twoja droga do Sukcesu!
Pomógł: 108 razy Wiek: 51 Dołączył: 12 Sty 2008 czyli 6236 dni temu Posty: 12152 Podziękowania: 366/1351 Skąd: Nowa Wieś Lęborska
Wysłany: 2008-12-29, 23:13
Ja bym widział userów chętnych w czymś pomóc, najlepiej takich co troszkę się znają na informatyce.
Wysłany: 2008-12-30, 00:34
wanted napisał/a:
Ja bym widział userów chętnych w czymś pomóc, najlepiej takich co troszkę się znają na informatyce.
wanted troszkę, to znaczy ile?.
Mnie brakuje uporządkowania tematów, np: o danym gatunku, wolierach, klatkach itp. jest kilka tematów, a może jaśniej i prościej byłoby mieć to wszystko w jednym (to tylko moja sugestia).
Nawet jak ktoś zaczyna nowy temat to opiekun działu, lub ktoś za to odpowiedzialny przenosi post na "swoje" miejsce. Można również zauważyć "nabijanie" postów... ale czy tu akurat o to chodzi?.
Pomogła: 36 razy Wiek: 59 Dołączyła: 20 Sty 2008 czyli 6228 dni temu Posty: 1305 Otrzymał 1 podziękowań Skąd: Śródborze
Wysłany: 2008-12-30, 02:50
Annamaria napisał/a:
wanted napisał/a:
wanted troszkę, to znaczy ile?.
Mnie brakuje uporządkowania tematów, np: o danym gatunku, wolierach, klatkach itp. jest kilka tematów, a może jaśniej i prościej byłoby mieć to wszystko w jednym (to tylko moja sugestia).
Nawet jak ktoś zaczyna nowy temat to opiekun działu, lub ktoś za to odpowiedzialny przenosi post na "swoje" miejsce. Można również zauważyć "nabijanie" postów... ale czy tu akurat o to chodzi?.
Zgadzam się z Przemówczynią:)
Forum bardzo się rozrosło i trudno się w nim połapać, jeżeli nie śledzi się na bieżąco.
Proponuję małe porządki;)
_________________ Ktokolwiek powiedział, że słońce przynosi szczęście ten nigdy nie tańczył w deszczu
Wysłany: 2008-12-30, 09:48
Annamaria, fakt że bywa czasem kilka podobnych tematów, ale podobnych mimo iż użyta jest ta sama nazwa (rzecz, przedmiot).
Jedne są o poradach, inne z zapytaniem itp.
Fakt, że niektóre by warto było poprzeglądać i czasem sam dziwię się od czego są odpowiedni userzy
Odnośnie zaś pomocy na Forum, to chodzi mi tu o takich userów którzy potrafią zrobić tabelkę z całymi danymi ptaków itd.
Chciał bym zamieścić na Forum temat z nazwą ptaków, nr.obrączek, inkubacją jaj i ilością zniesienia - właśnie w tabelce która zamieszczona by była zaraz pod (poniżej) tą co przedstawiam z róznymi rodzinami ptaków i klikając na poszczególną frazę, przeniosło by nas do wybranego miejsca. To by miało być na Portalu.
No i o wielu podobnych rzeczach myślę, ramki, tabelki, pomoc w opisach ptaków (tłumaczenia - mam tu pomoc )
Szukam chętnych, reszta jest do wyjaśnienia na GG, telefon.
Wysłany: 2009-04-19, 18:27
mirek_60, też za tym jestem, jednak tak jak ja bym chciał to zamieścić to jest problemik. Trzeba by było znaczną część strony przerobić. Musimy tutaj wymyślić coś inaczej bo przez podanie linków samych to mnie niezbyt zadowala. No ale jak trzeba będzie tak, to się zrobi.
Wysłany: 2010-04-22, 19:07
wanted, może teraz zrobisz podkategorię w albumie o gołębiach ? Jest sporo kategorii np. w kaczkach , bażantach więc czemu mamy wklejac zdjęcia gołębi w kategorii ''Różne''? Zmiłuj sie i rozważ mój pomysł
Wysłany: 2010-04-22, 21:06
Milo, nie będe go rozważał tylko zrobie.
Napisz mi jak byś widział podział czy ogólną grupę tylko ?
Wysłany: 2010-04-23, 18:03
Myślę że grupę ogólną . Niewiem jak reszta gołębiarzy czy chcieli by podział na grupy gołębi : lotne , uformowane , kuraki itp.Myśle że narazie zrób jedną grupe i zobaczymy jak się to potoczy
Pomógł: 24 razy Wiek: 53 Dołączył: 09 Maj 2010 czyli 5388 dni temu Posty: 3606 Podziękowania: 370/338 Skąd: Gorzyczki
Wysłany: 2010-08-04, 20:50 Kanarki
Dziwię się ze tak mało na tym forum jest o kanarkach ,czyżby nie było w śród nas hodowców kanarków??
krzysieksolec [Usunięty]
Wysłany: 2010-08-04, 21:11
Hodowcy kanarków, może i są. Tylko wiecie, możliwe że są 'przygniatani' przez hodowców papug, drobiu, drobnej egzotyki. Taki może być powód Mirku .
Może ktoś z kanarkarzy zacznie być 'w końcu aktywny'.
Pożyjemy zobaczymy.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum