Pomógł: 2 razy Wiek: 30 Dołączył: 11 Lip 2011 czyli 4970 dni temu Posty: 309 Podziękowania: 10/16 Skąd: Drogomyśl
Wysłany: 2011-07-15, 13:49
Rocki, ja nie napisałem że to co ja zabiłem to piżmak na piżmaka mi to nie wygląda lecz na szczura bardziej.
A częściowa treśc odpowiedzi "Ja też daję że to piżmak" odnosi się do tematu i zdjęcia które znajduje się na samym początku.
Chcesz wiedzieć jak zarobić? Chcesz być jednym z nielicznych Milionerów?
Chcesz osiągać sukcesy w szkole, pracy, w życiu prywatnym?
TAK? W takim razie to coś dla Ciebie:Złote Myśli - Twoja droga do Sukcesu!
Pomógł: 11 razy Wiek: 35 Dołączył: 20 Sty 2008 czyli 6238 dni temu Posty: 514 Podziękowania: 16/5 Skąd: Warszawa
Wysłany: 2011-07-15, 13:59
majo1238, zwierzę na twoim zdjęciu to 100% piżmak...
Wiem, że wiele osób widząc zwierzę tej wielkości ze szczurzym ogonem jest przekonanych, że to szczur. Sam tempie szczury i wiem, że są to bardo uciążliwe Szkodniki i jeśli nie będziemy ograniczać ich populacji mogą spowodować na prawdę duże szody, jednak właśnie przez te gryzonie cierpią i inne. Przykładem są np. Łazienki Królewskie w Warszawie, gdzie aż roi się od szczurów jednak deratyzacja nie jest taka łatwa bo ten sam teren zamieszkują rzadkie karczowniki (które niestety też są tępione przez szczury).
_________________ www.zooforum.pl - najlepsze w Polsce forum o ogrodach zoologicznych! Zapraszam!
Pomógł: 2 razy Wiek: 30 Dołączył: 11 Lip 2011 czyli 4970 dni temu Posty: 309 Podziękowania: 10/16 Skąd: Drogomyśl
Wysłany: 2011-07-19, 13:04
Aha, u mnie szczurów prawdopodobnie nie ma, bo żywołapka była nastawiona przez 5 dni i nic do niej nie weszło, a wyniesienie się szczurów zawdzięczam kotom, chociaż mam jednego, ale dużo kotów przychodzi od sąsiadów.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum